Rovinj lakókocsi – Kempingezés kilátással az óvárosra

Rovinj lakókocsi - Kempingezés kilátással az óvárosra
Rovinj lakókocsi
Rovinj lakókocsi

Rovinj lakókocsi – Kempingezés kilátással az óvárosra és a tengerre, mindezt nagyon korrekt áron, kényelmes 2, 4 és 6 fős lakókocsikban a Porton Biondi kempingben, Márciustól-Októberig. Elege van abból, hogy a kempingek mindig a városon kívül, messze az óvárostól helyezkednek el és autó nélkül nem tud eljutni egy étterembe vagy egy esti sétára az óvárosba. A Rovinj lakókocsi oldal kínálatában lévő lakókocsik a centrum melletti Porton Biondi kempingben találhatóak mindössze 700 méterre az óvárostól a tenger partján. Egy igazán családias hangulatú kemping, mely különleges atmoszférájával és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően méltán a nyaralók kedvenc helyévé nőtte ki magát.
A Rovinj lakókocsi oldal által kínált lakókocsikban reggel felébredve a tenger és az ikonikus óváros látványában gyönyörködhet minden nyaraló ember, mindezt igazán korrekt áron.

Rovinj Lakókocsi bérlés

Ha Ön is a kempingezés szerelmese akkor a Rovinj lakókocsi – Kempingezés kilátással az óvárosra és a tengerre, mindezt nagyon korrekt áron, kényelmes 4-6 fős lakókocsikban a Porton Biondi kempingben, Márciustól-Októberig. Elege van abból, hogy a kempingek mindig a városon kívül, messze az óvárostól helyezkednek el és autó nélkül nem tud eljutni egy étterembe vagy egy esti sétára az óvárosba. A rovinj lakókocsi oldal kínálatában lévő lakókocsik a centrum melletti Porton Biondi kempingben találhatóak mindössze 700 méterre az óvárostól a tenger partján. Egy igazán családias hangulatú kemping, mely különleges atmoszférájával és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően méltán a nyaralók kedvenc helyévé nőtte ki magát. A Rovinj lakókocsi oldal által kínált lakókocsikban reggel felébredve a tenger és az ikonikus óváros látványában gyönyörködhet minden nyaraló ember.” Rovinj lakókocsi bérlés oldalt Önnek találták ki!

Az oldalunkon található lakókocsik mindegyike klimatizált és a konyhája teljesen felszerelt. Lakókocsijaink mindegyike körülbelül 100 méterre helyezkednek el a tengertől és 700 méterre az óvárostól. Lakókocsijaink  elő-sátra elé egy pagodát is raktunk, ahová érdemes kiülni ebédelni vagy vacsorázni. A Rovinj lakókocsi oldalon foglalt szállásainkhoz egy-egy parkolót tudunk biztosítani a vendégeknek. A kemping szolgáltatásai közé tartozik többek között a wifi, pékség, étterem, kávézó és a kisbolt is. A kemping strandja apró-kavicsos, homokos és sziklás. A strandon snack bár, vízisíporteszköz kölcsönző és vízi játszótér várja a kicsiket és a nagyokat.

 


 

Horvátország lakókocsi

LAURA LAKÓK❤CSI 4+2 Fő Minden igényt kielégítő, kényelemes szállás, kilátással a tengerre

Érezze magát tökéletes kényelemben, oldalunk Laura nevű lakókocsijában, mely egy hatalmas és tágas szállás maximum 6 felnőtt és kettő gyermek részére bérelhető klimatizált lakókocsi. A lakókocsiban a konyha teljesen felszerelt, főzési lehetőség az elősátorban van, ahol van mikró, főzőlapok, kávéfőző, nagyméretű hűtőszekrény, fagyasztóval (amiből egy kisebb a kocsiban is van) és grill is. Az elősátorban fa padozat van és egy kényelmes nagyméretű kanapé dohányzóasztallal és műholdas tévével, ahol az összes magyar csatornát lehet fogni. Az elősátor túlsó felén pedig a konyharész. A nyári melegben a hűtésről a gyári klímaberendezés (hűtő-fűtő) nyújt kellemes hőmérsékletet. A lakókocsiban egy franciaágy, egy emeletestágy áll rendelkezésre és az ebédlő kör ülőgarnitúrája is franciaággyá alakítható, az értékek védelmének érdekében bútorszéf áll rendelkezésre. A lakótérben a helyiségek ajtóval szeparálhatóak. Az elősátor előtt pagoda alatt egy nagy asztal székekkel, hintaágy, függőágy és napozó bútorok állnak a vendégek rendelkezésére, ahonnan csodás kilátás nyílik a tengerre.


 

Horvátország lakókocsi

KOKÓ LAKÓK❤CSI 2+2 Fő Párok vagy kis-családok ideális és olcsó szálláshelye, remek kilátással.

A Rovinj lakókocsi oldal Kokó nevű lakókocsija ideálisan 2 felnőtt és 2 kisebb gyermek részére kényelmes. A kocsi konyhája teljesen felszerelt, edények, evőeszközök, mikró, főzőlapok és sütő is van benne. Az elősátorban van lehetőség főzni és az elősátor előtti sörsátor alatt grillezni, ami a nagy nyári melegben kellemesebb, mint bent. A lakóteret klíma hűti. A lakókocsiban egy franciaágy található és egy emeletes ágy. Lehetőség van az elősátorban is aludni. A szállás felszereltsége: székek, asztal, kétlapos tűzhely kis sütővel, grill, napozóágy, teljesen felszerelt konyha. A lakókocsiban bent is és az elősátorban is van hűtő. A lakókocsi mögött egy autónak a parkolás biztosított.

A lakókocsikat a Horvátország lakókocsi oldalon tudja lefoglalni, ide kattintva!

 

A lakókocsik felszereltsége

Minden lakókocsi klimatizált, a konyha, ami az elősátorban van teljesen felszerelt. A lakókocsik előtt pagoda található, ami alatt asztal és székek vannak.  A lakókocsikban párna és takaró van, viszont ágyneműt a vendégeknek kell magukkal vinni. A legnagyobb lakókocsiban műholdas tévé is található.

A foglalás

A foglalás menete egyszerű és biztonságos, oldalunkon egyedi konstrukcióban tud szállást foglalni. A Rovinj lakókocsi oldal kihelyezett kollégájától tudják átvenni a kulcsokat, intézi a bejelentést és a felmerülő kisebb-nagyobb problémákat!  Weboldalunkon rengeteg információt és fotót talál a lakókocsikról, a lakókocsik elhelyezkedéséről és a kempingről egyaránt. Olvashat a kemping strandáról, Rovinj és a környék (isztriai félsziget) látnivalóiról és kedvelt kirándulóhelyeiről. Tekintse meg választékunkat és foglalja le kocsiját minél előbb, hogy ne csússzon le semmiről. Szeretettel várjuk Rovinjban a Porton Biondi kempingben! Kérdése vagy észrevétele esetén, keressen minket bizalommal!


Tetszett a cikk? Oszd meg, küld el vagy tedd el késöbbre!

EmailFacebookLinkedInPinterestPrintTwitter