Amarin strand Rovinj -Békés fürdőzés távol a város zajától

Amarin strand Rovinj

Amarin strand Rovinj -Békés fürdőzés távol a város zajától, de mégis mindenhez közel. Ha egyszerre akarja élvezni a modern és minden igényt kielégítő strandolást, de azért egy kicsit szeretne félrevonulni, akkor az Amarin strand jó választás lehet Önnek. Az Amarin strand Rovinj felett helyezkedik el a városközponttól körülbelül 4 kilométerre. Gyalog nehezen megközelíthető az Amarin strand, mely a vele egy nevet viselő kempingben található.  Ha valaki szeretné meglátogatni a strandot, akkor érdemes biciklivel vagy autóval eljutni oda, ahol a recepciónál parkolót is találunk.  Aki inkább a tenger felől közelítené meg a strandot, az a piactól induló hajóval tudja megtenni ezt, ahonnan óránként jön és megy egy hajó a kempingbe. Innen pár perces sétával tudunk lejutni a strandra, ami igazán impozáns látványt nyújt.

Az Amarin strand partja

Amarin strand Rovinj

Az Amarin strand részben természetes és részben kiépített végig. A strand maga 40 méter széles és 500 méter hosszúságban helyezkedik el. A strandon balra sétálva a Valdaliso kempingbe jutunk, jobbra pedig egy igazi vadregényes partszakaszra, ahol tudunk nudizni is. A kempingben lévő partszakaszon van sziklás rész és a gyerekeknek, illetve a homokos és apró kavicsos strandot kedvelőknek egy hosszú partszakasz áll a rendelkezésére. Tengeri sünök a vízben nincsenek, ha a homokos részt választjuk, akkor úszócipő nélkül is be tudunk menni a vízben. A víz ezen a részen az aljazaton található fehér apró kövek miatt, mindig egy picit melegebb.

Az Amarin strand szolgáltatásai

Az Amarin strand szolgáltatásai

Az Amarinban szinte minden megtalálható, talán még az is ami nem kell. Kávézó, étterem amiből több stílusú is vár minket, közért, úszómedence, teniszpálya, vízi és sporteszköz bérlési lehetőség, számtalan wc, strandröplabda pálya és a strandot is életmentők figyelik egész nap. Természeten ezek árai magasabbak, mint a városban, de azért bőven a megfizethető kategóriába tartoznak.  Az Amarin strand egy igazi egész napos és minden igényt kielégítő élményt tud jelenteni a tenger szerelmeseinek, érdemes kipróbálni. A strand tengerparti részén nincsenek fák, így ajánlott mindenkinek napernyőt vinni magával, de természetesen ezt is tudunk nyugággyal együtt bérelni a strand teljes területén.

Próbálja ki ezt a remek strandot és válasszon szállást magának a tengerparti nyaralásához a Rovinj szállás oldal, Helena apartmanjaiban.

Amarin strand rovinj

 


Tetszett a cikk? Oszd meg, küld el vagy tedd el késöbbre!

EmailFacebookLinkedInPinterestPrintTwitter