Magunkról

A Rovinj info oldal azzal a céllal jött létre, hogy tájékoztatást adjon mindenkinek aki ezt a gyönyörű várost felkeresi. Oldalunkon a legáltalánosabb információk mellet, megtalálja a strandok, az éttermek, a szórakozóhelyek, a fesztiválok, a szállások és a hasznos információkat is. Természetesen a lista nem teljes és folyamatosan bővítjük és ha Önnek van olyan információja, ami nem található meg a honlapunkon, akkor azt küldje el nekünk a kapcsolat menüpontra kattintva.

Ha Ön járt Rovinjban és van élménye amit szívesen megosztana velünk, legyen az negatív vagy pozitív, vagy esetleg járt egy olyan étteremben amit szívesen ajánlana másoknak, akkor ossza meg velünk!

Második elkötelezett célunk egy olyan szállásadatbázis kialakítása, ahol teljes mértékben a szállásfoglalók igényeit szeretnénk figyelembe venni.
Ezért a szállás kínálatunk bővítése szempontjából várjuk a szálláshellyel rendelkező tulajdonosok jelentkezését.
Célunk egy olyan szállásadatbázis kialakítása, ahol olyan szállásokat kínáljunk amit jó szível ajánlanánk másoknak is. Minden szálláshelyet személyesen ellenőrzünk, a szállás fotók eredetiségéért garanciát vállalunk.
Ezért egy pontozórendszert is bevezetünk, ahol a szállásokat értékelni is lehet. Ezen listán a jó minősítésű szállások előrekerülnek, a rossz minősítésűek viszont legvégső esetben bekerülhetnek egy feketelistába is.
Ha Ön nem elkötelezett vendéglátó, akkor kérem ne is jelentkezzen.

Bárminemű észrevételt és javaslatot szívesen fogadunk, ossza meg velünk bátran.