Monte étterem – A Michelin csillagos ételek lelőhelye

Ha igazán jót akarunk enni és nem akarunk garasoskodni (mert itt nem lehet) , akkor vár minket a Monte, ami egy Michelin csillagos étterem a Szent Eufémia templom alatt. Kiváló ételek, első osztályú kiszolgálás és mindez szép környezetben. Kell ennél több az ínyenceknek?
Rovinj egyetlen ilyen csillaggal kitüntetett étterme messze kiemelkedik a tömegből. Ételeivel és italaival is a felső szintet képviselik, mindezt egy nagyon ízlésesen és helyiségenként több stílust felvonultató hangulatával.

Monte étterem
Pirított kavics

Ételeit tekintve nem túl nagy a választék és az adagok is egy ilyen helyhez mértek, de legalább drága. Cserébe viszont minden nagyon különleges, mint a fenti képen látható általam “pirított kavics”-nak elnevezett költemény is. Erős a borkínálatuk, amiket már 500 Kuna felett meg is tudunk kóstolni. A 200 és a 300 Kuna közötti árfekvésben pedig a nemzetközi pezsgőkínálatban is el lehet merülni.

Monte étterem

Ha valamibe nem lehet belekötni, akkor az az ételek minősége. Egyszerűen tökéletes. Nagy gonddal készítik, osztályon felüli alapanyagokból, aminek nem lehet más vége csak az, hogy fenséges gasztronómiai élményben lehet részünk a Monte étteremben, amit a Montalbano 75 szám alatt találunk.

Végezetül álljon itt pár fotó a Monte híres és csillagozott ételeiből kedvcsinálónak!

Monte étterem

Monte étterem

Monte étterem

Monte étterem


Tetszett a cikk? Oszd meg, küld el vagy tedd el késöbbre!

EmailFacebookLinkedInPinterestPrintTwitter