Szabadneked életmódtábor programok 2016

Szabadneked életmódtábor programok 2016

Mint minden évben, így a 2016-os esztendőre is szívesen ajánljuk a Szabadneked csapatának életmódtáborait, amit kivétel nélkül mindig a csodás városunkban, Rovinjban tartanak. A 2016-os program igen sokszínű lett és reményeink szerint mindenki talál a kedvére való aktív pihenést választani. A Rovinj infó oldal látogatói, most kedvezményes áron tudják igénybe venni a táborokat. A kedvezmény az oldalunk látogatóinak 30 Euró, ami közel 10.000 Forintot jelent. A kedvezmény igénybevételéhez csak annyit kell tenni, hogy a jelentkezési lapon a megjegyzésbe kell beírni, hogy “Rovinj infó”.

Szabadneked életmódtábor programok 2016

3. Méregtelenítő tábor Május 2-8.

A Szabadneked csapatának méregtelenítő tábora a teljes testi – lelki feltöltődést, regenerálódást szolgálja. Szakembereink segítségével olyan rekreációs programot állítottunk össze, amelyben szerepet kap a test vitalitásának fokozása és a stresszoldás. Egészséges, mediterrán diéta, mindennapos relaxációs gyakorlatok, masszázs, pszichológus által vezetett önismereti és stresszoldó gyakorlatok segítik a teljes kikapcsolódást és feltöltődést. Csapatunk méregtelenítő tábora nem egy sanyargató diétán alapuló, nehéz egy hét, hanem lehetőség, hogy a résztvevők visszanyerjék vitalitásukat, optimizmusukat és jó testi – lelki közérzetüket.
A tábor segít, hogy olyan egészséges házi praktikákat, recepteket és mozgásformákat tanuljunk meg, amelyeket otthon, beépítve mindennapjainkba fittebbek, egészségesebbek lehessünk. Célunk, hogy a hozzánk fordulók kézzelfoghatóan tapasztalják, hogy az életmódváltás hatalmas előnyökkel jár. Ebben segítünk elindulni.

 

Mediterrán Paleolit tábor

Mediterrán Paleolit tábor Május 9 – 15.

Mediterrán paleo tábor azoknak, akik a paleolit táplálkozást követik, vagy szeretnének megismerkedni ezzel a rendszerrel. Paleolit táplálkozási alapokat követő napi háromszori étkezés, isteni mediterrán ízek, PALEOFIT – erőnlétet fejlesztő edzések, kirándulások, játékok és sok – sok nevetés várja a táborozókat Rovinjban az Adriai-tenger legszebb városában! Napfényes, mediterrán életérzés, tökéletes kikapcsolódás és sok színes és vidám szakmai program segíti az ellazulást, rekreációt. A PALEO-FIT edzésprogram a Szabadneked szakmai csapatának fejlesztése. Segítségével növelhető az erőnlét, fokozható a zsírégetés. Napi egy PALEO-FIT edzés a Punta Corrente tájvédelmi területen, és garantáltan fittebben megyünk haza… Emellett kirándulások, mentálhigiénés foglalkozások és sok – sok vidámság várja a Paleolit tábor résztvevőit.

 

Mediterrán fogyitábor Május 16-22.

Mediterrán fogyitábor Május 16-22.

Ez a tábor azoknak szól, akik szeretnének használható szakmai segítséget kapni a testi – lelki egészségmegőrzés és prevenció területén.  Várjuk mindazokat, akik fogyni szeretnének, változtatni kívánnak életmódjukon, táplálkozási és testedzési szokásaikon és úgy érzik, szükségük van egy egyhetes intenzív időszakra ehhez.
Táborunk hiteles szakmai segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik túlsúllyal küzdenek és szeretnének ezen változtatni.
Az életmódváltás kis lépéseket igényel, viszont hatalmas változásokat hoz. Szakmai hátterünk segítségével ezt tanítjuk meg a résztvevőknek, hogy otthon is magabiztosan és egészségesen tudjanak haladni tovább a fittebb, egészségesebb és vidámabb hétköznapokon. Napi edzésprogrammal, nem sanyargató, de dietetikus által összeállított, vitamindús és egészséges étrenddel, az életmódváltást segítő pszichológiai konzultációkkal és sok színes programmal várjuk azokat, akik segítséget szeretnének a valóban eredményes VÁLTOZTATÁSHOZ.

 

Selfness és jógatábor

 Selfness és jógatábor  | Május 23-29, Szeptember 5-11, Szeptember 12-18, Szeptember 19-25

Azoknak, akik régóta jógáznak és azoknak, akik csak most szeretnének megismerkedni ennek a több ezer éves egészségmegőrző mozgásformának a titkaival!
Legismertebb életmódtáborunk, a Selfness és jógatábor csodálatos mediterrán környezetben várja a táborozóinkat! Napi két tengerparti jógafoglalkozás segíti az ellazulást, stresszoldást és relaxálást. Ezen kívül selfness – önismereti és lelki egyensúlyra hangoló – programokkal, kirándulásokkal és rengeteg élménnyel várjuk vendégeinket.
A résztvevők új ismereteket szerezhetnek, amelyeket beépítve a mindennapjaikba erősíthetik vitalitásukat, fejleszthetik egészségüket!
A Selfness és jógatábor méltán az egyik legismertebb és legkedveltebb táborunk. Egy hét, ahol csak magadra figyelhetsz, ahol csatlakozhatsz belső erőforrásaidhoz és garantáltan a jóga szerelmese leszel!

A táborokról részletesebben a Szabadneked életmódtábor oldalán olvashatnak!


Tetszett a cikk? Oszd meg, küld el vagy tedd el késöbbre!

EmailFacebookLinkedInPinterestPrintTwitter