Van egy rovinji fotód? Nyerj vele nyaralást! Fotópályázat!

Van egy rovinji fotód? Nyerj vele nyaralást! Fotópályázat!

Szavazz a kedvenc képedre!

Szavazni a “Szavazok” gombra kattintva lehet. Egy képre csak egyszer és maximum három képre szavazhat minden látogató. Megkérünk mindenkit, hogy ne használjon szavazóscriptet. Ennek észlelése esetén a képet töröljük.

Voltál már Rovinjban és szeretnél még egy nyaralást eltölteni ebben a csodás városban? Mindezt ingyen? itt a lehetőség a Rovinj infó fotópályázatán. Válaszd ki a kedvenc fotódat, ami Rovinjban készült, lehet nyári, de akár téli kép is nincs megkötés. Küld el a fotódat a Facebook oldalunkra, ide kattintva vagy az alább található űrlap segítségével!
Pályázni csak saját képpel lehet, ami készülhetett nyaraláson a családról vagy Rovinj valamelyik nevezetességéről is. A képet szabadon lehet módosítani vagy levágni belőle. Nem professzionális képeket várunk, inkább élményt, nyaralást vagy Rovinj ábrázoló képeket, de természetesen a témában sincs megkötés. A kép mérete legalább 3 Mp-es legyen!
A nyertest  szavazás formájában fogjuk megválasztani és nyereménye egy egy hetes nyaralás a 2017-es évben. A Rovinj infó szerkesztői kiválasztanak egy különdíjast is, akik egy hosszú hétvégét nyernek, szintén apartman szállásban.

A fotók beküldésének határideje December elseje, szavazni pedig karácsonyig lehet majd a képekre. 24.-én este pedig a két szerencsés, már a karácsonyfája alá teheti a jövő évi nyaralását!

Fotópályázat szabályzat

1. A Fotópályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

2. A Pályázónak a Rovinj infó Facebook oldalára vagy a fentebb található űrlap kitöltésével kell elküldenie maximum 3 darab fotóját, nevét, email címét és  a kép címét legkésőbb 2016. november 30. éjfélig.

A beküldő a kép vagy képek beküldésével hozzájárul, hogy: a Fotópályázat keretében beküldött, fotót a Rovinj infó, illetve az azt üzemeltetők a promóciós anyagain és honlapján időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja. Az e-mail elküldésével a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Rovinj infó Facebook oldalán a nevét és az általa készített fotót ezen kívül a www.rovinj-info.hu oldalon, promóciós honlapjain, kiadványaiban, vagy a szervezet tagjainak honlapján, kiadványában közzétegye.

3. A 2. pontban felsorolt nyilatkozatok hiányában a pályázat érvénytelen. A Fotópályázatra csak a Pályázó (vagy közeli hozzátartozó) által személyesen készített képpel lehet jelentkezni.

4. Egy Pályázó legfeljebb 3 darab fényképfelvételt küldhet be.

V. A Pályaművel (fényképfelvétellel) szemben támasztott követelmények:

1. A fotók témája kizárólag Rovinjban készült  vagy vonatkozású témát ábrázolhat, ami a pályázat nevéhez köthető.

2. A fényképfelvételek természetes körülmények között kell, hogy készüljenek. A korrekció a teljes képre vonatkozó kis mértékű digitális módosításokból állhat úgy, mint: szintek (levels), gradációs görbék (curves), színegyensúly (color balance), színezet/telítettség (hue/saturation) és fényerő/kontraszt (brightness/contrast), valamint az eredeti kép készítése közben keletkezett technikai hibák eltávolítása: karc, vegyszerfolt, a fényérzékelőre tapadt por. A kép levágása engedélyezett! A fotó eredeti mondanivalóját a korrekciók nem módosíthatják. Fenti előírások megszegése a pályázatból való kizárást eredményezheti.
4. Erőszakos, provokáló, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek a pályázatból.
5.  A fotókon felirat nem helyezhető el, a fotó címét külön, az e-mailben kell megadni.

VI. A Pályaművek elbírálása:

1. A Pályaművek a Rovinj infó Facebook és weboldalán oldalon jelennek meg, ott bármely felhasználó szavazhat „kedvelésével” 2016. December 24. délelőtt 10 óráig.

2. A Rovinj infó a promóciós anyagain felhasználásra kerülő fotókon, a Szervező jogosult olyan mértékű és jellegű változtatásokat végrehajtani, melyek a közzétételhez, megjelentetéshez elengedhetetlenek (szín- és fénykorrekció, képkivágás, egyéb digitális vagy nyomdai előkészítés folyamán szükséges beavatkozás), ám ezen változtatások a fotó koncepcióját és lényegi mondanivalóját nem befolyásolják.

VII. Egyéb tudnivalók:

1. A Pályázó a jelentkezésével automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatban szereplő feltételeket.

2. Szervező fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy akár előzetes nyilvános bejelentés és időbeli korlátozás nélkül jelen Szabályzat módosításának közzétételével a Fotópályázat feltételeit (különösen annak időtartamát, a jutalmak mennyiségét, típusát, a részvételre jogosultak körét stb.) megváltoztassa, illetőleg a Játékot a szabályzatban meghirdetett időpontot megelőzően befejezetté nyilvánítsa.

3. Szervező a fényképek rendelkezésére bocsátásával összefüggésben, annak megtörténtét követően minden, nem jelen Részvételi és Játékszabályzatban említett pályázói, vagy harmadik személytől származó vagyoni, vagy nem vagyoni igényt elutasít.

4. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a Pályaművek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Nyilvánvaló jogsértés esetén Szervező a Pályázót, vagy adott Pályaművét a Pályázatból kizárhatja. Harmadik személyek részéről felmerülő, megalapozottnak minősített jogi igények esetén Szervező azokat a Pályázóra hárítja.

Adatkezelés:

1. A Pályázó a Fotópályázaton történő részvétellel kifejezett és feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy neve nyilvánosságra kerüljön.

2. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli a Pályázó személyes adatait, azokat illetéktelenül harmadik személyek részére tovább nem adja.


Tetszett a cikk? Oszd meg, küld el vagy tedd el késöbbre!

EmailFacebookLinkedInPinterestPrintTwitter