Ha Te is tökéletes webshopra vágysz

Az ember manapság nem igazán gondolom, hogy teljes mértékben boldogulni tudni az értékesítési piacon egy profi weboldal vagy webshop nélkül. Amikor erre rádöbbentem, előttem is ott állt a feladat, hogy valamelyiket a kettő közül ki kell alakítanom. Persze fogalmam sem volt, hogy hol találok tökéletes csapatot ennek a kivitelezéséhez, de bíztam abban, hogy a környezetemben akadni fog egy olyan ember, aki tökéletes javaslatokkal és tanácsokkal fog tudni segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldásában. Nem is kellett csalódnom, hiszen rövid keresgélés után egy tökéletes ajánlást kaptam egy webes céghez. Ez a kis csapat nemcsak lelkiismeretes és profi munkát nyújtott számomra a weboldal készítés feladatában, hanem tökéletes tanácsokkal látott el az értékesítés témakörét illetően is. Első körben arra világítottak rá, hogy szükségem lesz egy olyan csapatra, akit tökéletes szakmai tapasztalattal és tudással rendelkezik az ételfotózás terén.

Persze mondanom sem kell, hogy teljes mértékben nehezíti a feladatomat az, hogy egyedi torta készítés témakörében elég nehéz egy olyan webshopot kialakítani, ahonnan az emberek biztonsággal és bátorsággal rendelnek. Ehhez tényleg egy olyan termékfotó terén kiemelkedő teljesítménnyel és eredményekkel rendelkező csapatra volt szükségem, aki biztos és profi eredményt tud nyújtani számomra. Hála a jó égnek rövid keresgélés után rátaláltam a fotódat csapatára, akik Balogh Tamás Osztya vezetésével az ország kiemelkedő csapatának számítanak a termékfotózás és ételfotózás feladatait illetően.

Egyáltalán nem csalódtam, sőt iszonyatosan pozitív meglepetést okozott számomra az amikor megláttam azokat a képeket, amiket a tortákról készítettek számomra. Akkor már tudtam, hogy az egész webshop projekt sikeres lesz, hiszen a vevők biztosan fogják tudni hogy mit rendelnek, az hogyan néz ki, milyen színű, mennyire fényes, és mennyire dekoratív. A vágott szeletes képek pedig biztosítják a vevőket arról, hogy a torták nem csak szépek, hanem minőségi és tökéletes ízélmény biztosító süteménynek számítanak. Mi sem mutatja jobban a projekt eredményességét, mint hogy rendelések száma ma már azt mondhatom, hogy folyamatosan és rendületlenül növekedést mutatnak. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogyha tökéletes eredménnyel vágyik étel fotózás témakörében, akkor mindenképpen ezt a kis csapatot keresse fel.