Nem csak modern, gyönyörű is egyben

Nem olyan régen végre eljutottunk abba az állapotba a férjemmel, amibe igazság szerint már egy fél éve terveztük, miszerint kész lett a nem olyan régen vásárolt kis családi házunk felújítási munkálatainak tömkelege, és tervezgetni kezdhettük a belső berendezést és persze a kiegészítőket. Gyorsan rá is jöttünk, hogy egyrészt töredék időnk maradt ennek a megoldására, másrészt pedig az anyagi tartalékaink is eléggé kimerültek, így arra jutottunk, hogy csak a legszükségesebbeket vesszük meg, majd később visszatérünk a dolgokra. Egyetlen egy teret akartunk teljesen berendezni, a nappalit, hiszen ha jön egy vendég ott fogadjuk, és biztosan mi is szívesebben fogjuk nap, mint nap nézegetni a ház egyetlen teljesen tökéletesen kész pontját, ami lendületet és kitartást ad majd számunkra is.

Ennek megfelelően eljutottunk oda, hogy dönteni kellett, hogy milyen kiegészítőt tegyünk a nappaliba, illetve, hogy mi kerüljön a falra. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem egyezett a véleményünk, hiszen én szívesen láttam volna valami szép festményt a falon, a férjem viszont hallani sem akart róla, hiszen szerinte a festmény öregít, és inkább fotókat helyezett volna a falra. Nem egy beszélgetésünk volt erről, aminek a végeredményként megszületett az azt hiszem tökéletes megoldás.

Arra jutottunk ugyanis, hogy a szalaibalazs.hu oldalon kiválasztottunk egy tökéleteset a vászonkép oldalról, és meg is rendeltük. Persze fogalmunk sem volt, hogy élőben milyen lesz majd ez a kis vászonkép, azonban most hogy fel is tettük a falra azt mondhatom, hogy a tökéletes megoldást találtuk meg ebben a modern és egyben gyönyörű lehetőségben, alkotásban. Én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha kiegészítők terén keresgél, és nem igazán talál megfelelő megoldást, akkor nézze meg ezeket a vászonképeket. Biztos vagyok benne, hogy rendelni fog egyet és elégedett lesz vele.